Δ.Ε.Υ.Α. ΚΩ

Ανακοινωσεις

Πρόσκληση 1ης τακτικής συνεδρίασης του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Παρασκευή 18-01-2019 και ώρα 11.30 π.μ.

16 Ιανουαρίου 2019 Ανακοινώσεις

Σας προσκαλούμε στην 1η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Παρασκευή 18-01-2019 και ώρα 11.30 π.μ. με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 1. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια αντλιών ακαθάρτων».
 2. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης προσωρινού αναδόχου για την «Προμήθεια εργαλείων χειρός και μικρών εργαλείων».
 3. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης προσωρινού αναδόχου για την «Προμήθεια φορητού ηλεκτρικού εξοπλισμού(εργαλείων)».
 4. Έγκριση πρακτικών επιτροπής διαγωνισμού για δικαιολογητικά – τεχνικές προσφορές και λήψη απόφασης προσωρινών αναδόχων για την «Προμήθεια ηλεκτρικών πινάκων και ηλεκτρολογικού υλικού».
 5. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για δικαιολογητικά – τεχνικές και οικονομικές προσφορές και λήψη απόφασης προσωρινού αναδόχου για την «Αντικατάσταση εξοπλισμού της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων της πόλης Κω».
 6. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης προσωρινού αναδόχου για την «Συντήρηση – επισκευή Η/Μ εξοπλισμού Βιολογικού Καθαρισμού Καρδάμαινας».
 7. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για δικαιολογητικά – τεχνικές προσφορές για την «Λειτουργία εξωτερικών υδραγωγείων της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών».
 8. Ορισμός επιτροπών Προμηθειών, Γενικών Υπηρεσιών και συντήρησης επισκευής οχημάτων και μηχανημάτων έργων.
 9. Ορισμός επιτροπών διαγωνισμών έργων της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ για το έτος 2019.
 10. Καθορισμός ανώτατου ορίου επιτρεπόμενων ημερών κίνησης εκτός έδρας μελών Δ.Σ. και των υπαλλήλων της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ έτους 2019.
 11. Έγκριση της υπ΄αριθ. 1/2019 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την «Προμήθεια ειδών ένδυσης και υπόδησης του προσωπικού της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ για το έτος 2019».
 12. Έγκριση παράτασης χρηματοδοτούμενου έργου «Ανακατασκευή Υδατόπυργου της Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας Κω λόγω βλαβών από τον σεισμό της 21ης Ιουλίου 2017».
 13. Έγκριση παράτασης του έργου «Κατασκευή δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης λυμάτων και κατασκευή ιδιωτικών συνδέσεων εντός του οικισμού Καρδάμαινας νήσου Κω».
 14. Ανατροπές αναλήψεων υποχρεώσεων προϋπολογισμού 2018.
 15. Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Τράπεζα EUROBANK και εκπροσώπηση σε τραπεζικές συναλλαγές.
 16. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών.
 17. Λοιπά θέματα
 18. Αιτήσεις δημοτών.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

 

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ

Διαβάστηκε 132 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνια

Τηλέφωνα βλαβών

 • Βλάβες: 22420 27585
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημερωση Ανακοινώσεις Πρόσκληση 1ης τακτικής συνεδρίασης του Δ. Σ. που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Παρασκευή 18-01-2019 και ώρα 11.30 π.μ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πληροφορίες