Δ.Ε.Υ.Α. ΚΩ

Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 13:53

Κατασκευή έργων διαχείρισης λυμάτων οικισμών Αντιμάχειας και Κεφάλου νήσου Κω

Προυπολογισμός: 10.354.978,75 

Συνδρομή Ταμείου Συνοχής: 7.600.006,03 €

Η προτεινόμενη πράξη αφορά στην ολοκληρωμένη διαχείριση των αστικών λυμάτων, των οικισμών Αντιμάχειας, Μαστιχαρίου και Καμαρίου - Κεφάλου στη Νήσο Κω. Ειδικότερα περιλαμβάνει:- Το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων του Μαστιχαρίου και τα έργα μεταφοράς των λυμάτων στην Αντιμάχεια, - Το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων της Αντιμάχειας και τα έργα μεταφοράς των ακαθάρτων Αντιμάχειας και Μαστιχαρίου στην υφιστάμενη ΕΕΛ Καρδάμαινας, - Το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων της παραλιακής ζώνης του οικισμού της Κεφάλου (Καμάρι) και τα έργα μεταφοράς των λυμάτων στο τελικό αντλιοστάσιο προσαγωγής της ΕΕΛ Κεφάλου, - Τη νέα ΕΕΛ Κεφάλου με τα έργα προσαγωγής (ένα αντλιοστάσιο και κεντρικό καταθλιπτικό αγωγό μεταφοράς) και τα έργα διάθεσης των επεξεργασμένων λυμάτων σε παρακείμενο ρέμα. Η δυναμικότητα της ΕΕΛ ανέρχεται σε 8.000 ι.κ. για την κάλυψη των αναγκών της εικοσαετίας.

Το συνολικό μήκος των δικτύων ακαθάρτων (αγωγών βαρύτητας και κεντρικών καταθλιπτικών αγωγών) ανέρχεται σε 49,8 χλμ. περίπου και προβλέπονται συνολικώς δέκα αντλιοστάσια ακαθάρτων. Στο αντικείμενο περιλαμβάνεται, επίσης, η κατασκευή 1.700 ιδιωτικών συνδέσεων ακαθάρτων στους οικισμούς Αντιμάχειας, Μαστιχαρίου και παραλίας Κεφάλου (Καμάρι), που αποτελούν μη επιλέξιμη για συγχρηματοδότηση δαπάνη.Επίσης, στο αντικείμενο της Πράξης περιλαμβάνονται εργασίες σύνδεσης με Ο.Κ.Ω. και δαπάνες για αρχαιολογική παρακολούθηση.

 

Διαβάστηκε 350 φορές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πληροφορίες